takaisin pääsivulle  

            

 

 

Info

Toiminta

Projektit

Julkaisut

Toimipaikat

 

 

Tilaa julkaisuja:

> Seminaari-koosteet kirjat,vihkoset Tyttötyökansio

> Kerhonjohtaja

> Toiminta-kertomus

Pelaa netissä:

> Käytä-päätä- itse -päihdepeli verkossa

 

  


JULKAISUT

 

 

 

 

 


sivun yläreunaan

 

Setlementtinuorten liitto julkaisee Kerhonjohtaja-lehteä. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden joulunumero on kaksoisnumero.

Liitto julkaisee myös suosittua setlementtikalenteria, joka on hyödyllinen työväline setlementtien ja nuorisoyhdistysten työntekijöille sekä onnistunut lahja yhdistysten pr-toimintaan. Kalenterista löytyvät keskeiset tiedot setlementtiliikkeestä, setlementtien ja nuorisoyhdistysten yhteystiedot, tapahtumatiedot, tietoa Setlementtiliiton kautta saatavista vakuutuksista ja tiedot tilattavista julkaisuista sekä liikelahjoista. Kalenteria julkaistaan kahdessa koossa: pöytäkalenteri A5-kokoisena ja taskukalenteri koossa 9,5x16,5 cm. Kalenteria painetaan etukäteen tilattu määrä. Liitto tiedustelee yhdistysten kalenteritilauksia vuosittain syyskuun alussa.

Liiton toimintakertomusta voi tilata Setlementtinuorten liitosta.

Valtakunnallisten projektien seminaarikoosteita on saatavilla eri vuosilta. Uusin seminaarikooste on Sinuksi-projektin seminaarikooste, joka ilmestyi keväällä 2006.

Valintaviidakko-projekti toteutettiin vuosina 1995-1997, Upea minä -tyttötyöprojekti vuosina 1998-2000 sekä Meikäpoika-projekti vuosina 2001-2003.

Setlementtinuorten liitto kokoaa yhdessä Suomen Setlementtiliiton kanssa kuukausitiedotetta, joka lähetetään kaikille setlementeille ja nuorten piiri- ja paikallisyhdistyksille sekä keskeisimmille yhteistyötahoille. Tiedote julkaistaan sekä sähköisessä muodossa.

Setlementtinuorten liitto ry, Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki  puh. 09-7701 2200