takaisin pääsivulle  

            

 

 

Info

Toiminta

Projektit

Julkaisut

Toimipaikat

 

>SINUKSI-projekti

>Viipuri-projekti

> Tansania

>Vertaistalous-
neuvonta-hanke

> Meikäpoika-projekti

> Upea minä

> Valinta-viidakko

> Prosetti - Setlementtien projektitietokanta

  


3.10.2007 Nuoret ja sukupuolisensitiivinen kasvatus -seminaari 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sivun yläreunaan


Setlementtinuorten liitto ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) järjestivät seminaarin, jossa käsitiin nuorten parissa tehtävää sukupuolisensitiivistä kasvatustyötä. Seminaari oli Setlementtinuorten liiton Sinuksi-projektin loppuseminaari, ja siinä esiteltiin myös laajana järjestöyhteistyönä toteutettu "Fredi - pojat, tasa-arvo ja ihmisoikeudet" -opetusmateriaali. Seminaarin tarkoituksena oli lisätä tietoa sukupuolisensitiivisestä työskentelytavasta ja innostaa eri toimijoita tasa-arvotietoisen kasvatustyön edistämiseen.

Seminaarin avasi tohtori Pentti Arajärvi, seminaarissa kuultiin myös TANEn puheenjohtajan Heidi Hautalan puheenvuoro nuorten parissa tehtävän tasa-arvotyön tärkeydestä. VTT Sanna Aaltonen puhui sensitiivisestä tutkimusaiheesta ja nuorten kohtaamisesta.

Ohjelmassa oli myös paneeli, jossa käsiteltiin sukupuolisensitiivistä ja tasa-arvotietoista kasvatustyötä kasvattajien sekä tyttöjen ja poikien näkökulmasta.
Panelisteina olivat Miehen työ 2007 -palkinnon saanut yhteisötyöntekijä Hilmi Oral, johtaja Taina Karman Tampereen Tyttöjen Talosta®, European Youth Forumin Gender equality –työryhmän jäsen Kyösti Hagert Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssista, opinto-ohjaaja Aleksi Meriläinen Helsingistä ja nuorisotyön koordinaattori Anders Huldén SETAsta.
Paneelin vetäjänä toimi Rosa Puhakainen-Mattila, Suomen YK-liittosta.

Sinuksi-projekti PowerPoint-esityksenä

Tulostettava pdf-versio ohjelmasta
Setlementtinuorten liitto ry, Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki  p. 09-7701 2200