takaisin pääsivulle  

            

 

 

Info

Toiminta

Projektit

Julkaisut

Toimipaikat

 

>SINUKSI-projekti

>Viipuri-projekti

> Tansania

>Vertaistalous-
neuvonta-hanke

> Meikäpoika-projekti

> Upea minä

> Valinta-viidakko

> Prosetti - Setlementtien projektitietokanta

  


Afrikka kutsuu!

TYÖLEIRITOIMINTAA TANSANIASSA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 sivun yläreunaan


> Muu kansainvälinen toiminta
> Muistoja Tansanian työleiriltä
> Diaesitysmatka Tansaniaan
> Juhannukseksi Afrikkaan!


Setlementtinuorten liiton työleireillä Tansaniassa leiriläiset korjaavat ja rakentavat kyläkouluja, opettajien asuntoja sekä terveyskeskuksia yhdessä paikallisen väestön kanssa. Setlementtinuorten liitto on tehnyt kehitysyhteistyötä Tansaniassa vuodesta 1994 ja liiton järjestämille leireille on osallistunut yli 300 vapaaehtoista.

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö?
Haluatko viettää erilaisen loman?

Setlementtinuorten liitto järjestää vuosittain työleirin Tansaniassa Morogoron alueella. Työleireillä rakennetaan kyläkouluja paikallisten asukkaiden kanssa.

Leirin työtehtävät ovat maalausta, rakennuksen lattiapohjan tekemistä ym. perustyötä. Leiriläisten ei tarvitse olla ammattilaisia. Riittää että sinulla on halua auttaa kyläläisiä ja kykyä selviytyä alkeellisissa olosuhteissa leirin aikana.

Juhannukseksi Afrikkaan!

Vuoden 2007 kesäleiri alkaa juhannuksena. Haemme nyt leiriläisiä kesän työleirille joka järjestetään 20.6.-18.7.2007

Setlementtinuorten liitto järjestää vuosittain kaksi työleiriä Tansaniassa, Morogoron alueella. Työleireillä rakennetaan kyläkouluja paikallisten asukkaiden kanssa. Leirin työtehtävät ovat maalausta, rakennuksen lattiapohjan tekemistä ym. perustyötä. Leiriläisten ei tarvitse olla ammattilaisia. Riittää että sinulla on halua auttaa kyläläisiä ja kykyä selviytyä alkeellisissa olosuhteissa leirin aikana.

Kesällä 2007 jatketaan Rafiki-koulun peruskorjausta Peko Misegesen kylässä. Kylä sijaitsee Uluguruvuorilla Morogoron läänissä. Rafiki- eli ystäväkoulun peruskorjaus aloitettiin marraskuussa 2006. Koulu oli pahoin vaurioitunut ja sortumavaarassa. Rafiki-kampanjan tuotoilla on tarkoitus korjata koulun kaikki 6 luokkaa takaisin opetuskäyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että 280 oppilasta saa uuden koulun.

Leirin hinta on 1600 euroa sisältäen lennot Helsingistä Dar Es Salamiin, maan sisäiset kuljetukset, sekä majoittumisen Dar es Salamissa ja Morogorossa.  Leirin loppupuolelle jäävän ajan (noin 4 päivää) jokainen kustantaa itse. Silloin on hyvä mahdollisuus nähdä maata enemmän tai vaikkapa tutustua rannikkoon ja sen mahtaviin rantoihin. Työleirien vetäjänä toimii Setlementtinuorten liiton Tansanian kehitysyhteistyöhankkeen projektipäällikkö Harri Sarjanoja.

Tervetuloa mukaan auttamaan yhdessä. Karibuni sana! 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Setlementtinuorten liitto ry,
Harri Sarjanoja
Läntinen Brahenkatu 2,
00510 Helsinki,
puh. 040-841 6340

h
harri.sarjanoja@setlementtinuoret.fi


  


Setlementtinuorten liitto ry, Läntinen Brahenkatu 2 , 00510 Helsinki  p. 09-7701 2200