takaisin pääsivulle  

            

 

 

Info

Toiminta

Projektit

Julkaisut

Toimipaikat

 

> Sukupuolisensi-tiivisen sosiaalisen nuorisotyön projekti

> Meikäpoika-projekti

> Tansania

> Seksuaali-kasvatus-projekti

> Upea minä

> Valinta-viidakko

> Prosetti - Setlementtien projektitietokanta

  


VIIPURI-PROJEKTI

> Viipuri-aiheisia postikortteja myynnissä
> Petivaatekeräys lastenkotien hyväksi
> Ajankohtaista Viipuri-projektissa
> Projekti etenee

 


Power-point esitys
Viipuri-hankkeesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sivun yläreunaan


Setlementtinuorten liiton Viipuri-projekti keskittyy lasten, nuorten ja perheiden sosiaaliseen vahvistamiseen Viipurissa ja sen lähiympäristössä. Toiminnan tarkoituksena on vahvistaa heikommassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden elinoloja ja mahdollisuuksia. Hanke käynnistettiin vuonna 2005, ja se saatetaan loppuun vuoden 2007 aikana. Hankkeessa on mukana myös Rientolan setlementti, Tampereen ev.lut. seurakunta sekä Pirkanmaan ammattikorkeakoulu.

Viipurissa on tähän mennessä käynnistetty sukupuolisensitiivistä työtä kouluttamalla opettajia, nuoriso- ja sosiaalityöntekijöitä sekä muita toimijoita. Myös poikien ja tyttöjen, naisten ja miesten pienryhmätoiminta on ollut aktiivista.

Hankkeen puitteissa on tehty perhetyötä Diagnostiikan ja konsultaation keskuksen työntekijöiden kanssa yksihuoltajaäitien ja heidän lastensa kanssa sekä kehitetty perhetoimintaa ja poikien ja miesten parissa tapahtuvaa työtä.

Postikortteja Viipurista myynnissä

Viipuri-hankkeen hyväksi on nyt myynnissä Viipuri-aiheinen postikorttisarja. Tuotto menee kokonaan hankkeen hyväksi.
Tampereella kortteja myyvät Rientolan setlementti,Seurakuntien myymälä Tasku (Näsilinnankatu 24) ja Mummon Kammari (Otavalank. 12 A). Kortteja voi tilata muualle Suomeen postitse osoitteesta teija.halkola@setlementtinuoret.fi
tai p. 050-358 4674/ Teija Halkola
Hinnat: 5 e/ 8 kappaleen sarja, yksittäin ostettuna 1 e/ kappale
(postituskulut lisätään hintaan)
Katso mallit korteista (pdf-tiedosto)Petivaatekeräys lastenkotien hyväksi

Viipuri-hankkeella on parhaillaan menossa keräys, jossa hankitaan lahjoitusten turvin ehjiä ja puhtaita petivaatteita Viipurissa ja sen lähiympäristössä sijaitseviin lastenkoteihin.
Ehjiä petivaatteeita voi toimittaa toimittaa tänne varastooni, eli Tampereelle Messukylän seurakuntatalolle (Näsilinnankatu 26), mistä ne toimitetaan eteenpäin.


Ajankohtaista Viipuri-projektissa

Osallistu Agricolan muistojuhlaan Viipurissa 9-10.6.2007. Juhla järjestetään la. 9.6. Kyrönniemessä. Viipurissa myös muuta ohjelmaa. Yöpyminen hotelli Viipurissa. Hinta on 120e per henkilö. Ilmoittautuminen ja tiedustelut Teija Halkola p. 050-358 4674

Suomen UNIMA r.y järjestää käsinukketalkoot yhdessä Viipuri-projektin kanssa. Käsinuket toimitetaan 5.5.2007 Viipuriin perheprojektille ja luterilaiseen seurakuntaan. Jos käsinukketaide kiinnostaa, osallistu talkoisiin su. 29.4 Rientolassa, Possijärvenkatu 1. Vapaa pääsy, vaaleaa joustavaa kangasta mukaan.

Norsupallon kansainvälisen MM-kilpailujen osakilpailu Viipurissa 19-20.5.2007. Etsimme iloisia 5 hengen joukkueita mukaan. Hinta 120e, mukaan pääsee Tampere- Lahti-Vaalimaa -linjalta. Ilmoittautuminen Teija Halkola

Lisätietoja Viipuri-projektista:
Projektikoordinaattori Teija Halkola
p. 050-358 4674, teija.halkola @setlementtinuoret.fi


 
Setlementtinuorten liitto ry, Sturenkatu 11, 00510 Helsinki   puh. 09-7701 2200